Studie- coach

  • Moet je een motivatiebrief schrijven voor je vervolg opleiding?
  • Blijf je maar twijfelen over een vervolg opleiding?
  • Vraag je je af of je wel de juiste opleiding hebt gekozen?
  • Je hebt je diploma, maar kunt of wilt geen werk vinden, passend bij je opleiding?
    eye-1209039__340

Loop jij met dit soort vragen rond? Dan kan het heel goed zijn om mij in te schakelen als coach. Ik help je door meer zicht te krijgen op wat je kan, wat je wilt en wie je bent.

360 graden Cursus

Bij de Binnenplaats Coaching help ik jou om via tests, opdrachten, oefeningen en gesprekken zicht te krijgen op wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. (Op wat je kwaliteiten, valkuilen, vaardigheden, behoeften en wensen zijn.) Daarnaast nemen we ook het beeld dat anderen van je hebben mee in onze gesprekken. De 360 graden Cursus is dus veel meer dan een beroepskeuzetest dat alleen je belangstelling test. Mogelijke belemmeringen (zowel fysiek als mentaal) nemen we in het totaalplaatje mee. Aan het eind van de cursus kun je gemakkelijker keuzes maken over welke opleiding je wilt volgen of welke baan bij je past.

Deze cursus bestaat uit 3 sessies van 1,5 uur en bedraagt 250,- (incl).

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op.

NEEM CONTACT OP

>

Investeren in de toekomst

Een beter zicht op je wie je bent en wat je kunt (je kwaliteiten, valkuilen, vaardigheden, behoeften en wensen) helpt je niet alleen bij je school of werkcarriere. Je zult zien dat je hier ook profijt van zult hebben op sociaal gebied; bij bijvoorbeeld het aangaan en onderhouden van vriendschappen en (familie)relaties. Sommige inzichten over jezelf komen pas met de jaren, maar door aan het begin van je leven hier goed in te duiken helpt je jezelf aan een goede start waar je de rest van je leven baat bij hebt. Zie het als een investering in jezelf en jouw toekomst.