Pubercoaching

Afbeeldingsresultaat voor puber

Volwassen worden is niet altijd makkelijk. Vanaf je 13e jaar ongeveer gebeurt er een heleboel. Je lichaam verandert en ook de manier waarop je naar de wereld kijkt wordt anders. En dan heb je ook nog ouders en leraren die van alles van je verwachten. Het lijkt wel een rit in een achtbaan die maar niet stopt. Herken je dat?

Dingen die eerder simpel waren, worden ineens ontzettend ingewikkeld. Meestal kom je er zelf wel uit of praat je er over met je ouders. Maar soms is dat niet genoeg. Misschien ben je onzeker of heb je last van faalangst? Word je gepest? Heb je veel ruzies, thuis en/of op school? En wil je hier iets aan veranderen? Dan kan het helpen om in gesprek te gaan met een coach.

Ik ben pubercoach en gedragsspecialist en kan je helpen bij het nemen van de hindernissen die bij het volwassen worden horen. Ik kan je een steuntje in de rug bieden door naar je te luisteren, je vragen te stellen en met je mee te denken. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het volwassen worden? Neem dan eens vrijblijvend contact met me op. Samen gaan we kijken waar ik je bij kan ondersteunen en wie weet, misschien wordt het toch een relaxte rit in die achtbaan!

Afbeeldingsresultaat voor puber

Voor ouders:

Weet je niet zeker of je puber een coach nodig heeft en zou je dit graag een keer met iemand bespreken? Heb je vragen over de kosten en of coaching vergoed kan worden? Neem dan vrijblijvend contact met me op.