Visie en Missie

Ik geloof dat jij gelukkiger bent wanneer je over meer zelfkennis, zelfinzicht en zelfcompassie beschikt. Dan kun je echt in je kracht te staan en haal je het beste uit jezelf. Ik sta nu voor je klaar om met jou jezelf te ontmoeten!

Naar binnen kijken

In deze prestatiegerichte maatschappij baseren we veel van onze keuzes (bewust en onbewust) op de meningen en verwachtingen van onze omgeving en van onszelf. Zo lijken onze levens aan de buitenkant prachtig, maar zijn we ten diepste ongelukkig. Bij de Binnenplaats Coaching werk je aan je eigen binnenplaats.

Bewust leven

Weten waar je talenten, valkuilen, drijfveren, belemmeringen en blinde vlekken liggen, zorgt er voor dat je bewuster leeft. Je bent dan in staat duurzame keuzes te maken voor jouw leven die echt bij jou passen.

Jezelf tegenkomen

Kom je jezelf de laatste tijd vaak tegen? Dan zit je vast niet lekker in je vel. Je voelt je gefrustreerd, boos, angstig en verdrietig, omdat dingen niet lopen zoals je wilt. Je hebt geprobeerd om te veranderen of je aan te passen, maar het lijkt niet te helpen. Ik help je graag om uit te zoeken wat het is dat je belemmert.

Jezelf ontmoeten

In coachingsgesprekken met mij gaan we op zoek naar wie jij bent, wat je kunt en wat je wilt. We leggen zaken die onbewust meespelen bloot. Je komt erachter dat je valkuilen ook een positieve kant hebben en je wordt je bewust welke normen en waarden belangrijk voor je zijn. Je maakt kennis met jezelf.

Jezelf accepteren

Als je meer zelfkennis en zelfinzicht hebt gekregen, volgt de volgende, misschien wel belangrijkste stap: accepteer jezelf zoals je bent. Op een vriendelijke, compassievolle, niet-oordelende manier naar je gedachten, eigenschappen en emoties kijken en daar rekening mee houden. Durf keuzes te maken in je leven die tegemoetkomen aan wie je echt bent.

Meer focus, rust en balans

Doel van de coachingsgesprekken met mij is, om via meer zelfkennis, zelfinzicht en zelfcompassie, een leven op te bouwen waarin je meer focus, rust en balans ervaart.

NEEM CONTACT OP