Deborah Wolting

52480867_10156988067813431_2740122249322299392_nMijn naam is Deborah Wolting, ik ben 36 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Naast docent, ben ik gedragsspecialist en gediplomeerd coach (aangesloten bij de NOBCO, de St!r en Coachfinder). Ik heb een praktijk aan huis is Assen.

NEEM CONTACT OP

BlikOpener

Ik omschrijf mijn rol als coach vaak als die van Blik-Opener. In gesprekken met mij probeer ik je de ogen te openen. Dit doe ik bijvoorbeeld door met jou op zoek je gaan naar je drijfveren, je normen en waarden en je blinde vlekken. Daarnaast probeer ik je blik te verruimen door te werken aan meer zelfkennis en zelfinzicht. Hierdoor zul je ontdekken dat je meer mogelijkheden hebt dan je dacht.

De Binnenplaats

Je werkt bij De Binnenplaats Coaching aan je eigen mentale ‘binnenplaats’. Want echt geluk komt van binnenuit. Dit doe je op een plek waar je je veilig voelt. Van oudsher zijn ‘binnenplaatsen’ plaatsen uit de architectuur waar je je veilig voelt, waar je tot rust kunt komen en waar je elkaar kunt ontmoeten. In mijn praktijk ‘De Binnenplaats’ neem ik graag de tijd, rust en aandacht om mensen te ontmoeten. Om jou te ontmoeten!

MAAK NU EEN AFSPRAAK