Deborah Wolting

52480867_10156988067813431_2740122249322299392_n

Mijn naam is Deborah Wolting, ik ben 35 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Naast docent ben ik gedragsspecialist en gecertificeerd coach (aangesloten bij de NOBCO, niveau ‘Practitioner’ en bij de St!r).

NEEM CONTACT OP

Je hart volgen

Met bijna 15 jaar ervaring in het praktijkonderwijs zie ik al jaren van dichtbij de bepalende en harde gevolgen van onze prestatiemaatschappij. Van deze jongeren, die niet goed kunnen leren en die op sociaal vlak vaak uitdagingen kennen, heb ik geleerd hoe belangrijk het is om je eigen hart te volgen en dat succes hebben en gelukkig zijn alles te maken heeft met doen waar je plezier in hebt.

Professioneel en ervaren

Ik realiseerde me een aantal jaar geleden dat ik in mijn werk als docent veel plezier beleefde aan het coachen van jongeren en dat ik daar ook talent voor leek te hebben.  Ik besloot daarom een opleiding tot professioneel coach te doen, om mij hierin verder te ontwikkelen. In combinatie met mijn diploma als Gedragsspecialist en mijn 15 jaar aan ervaring als coach in het onderwijs, maakt mij dit tot een professioneel en ervaren coach.

Werken aan je eigen ‘binnenplaats’ bij De Binnenplaats

Het zijn de krachtige verhalen van mijn (ex) leerlingen die me hebben geïnspireerd om ook mijn hart te volgen en mijn talenten als coach en gedragsspecialist buiten het schoolgebouw in te zetten. Ik ben dit gaan doen in de vorm van coachingspraktijk De Binnenplaats. Hier coach ik mensen die tegen een burn- out of overspannenheid aanzitten. Mensen die in deze maakbare en prestatiegerichte wereld het gevoel hebben teveel te moeten, ontevreden en ongelukkig te zijn.

Burn-out of overspannen

Ik coach mensen die last hebben van burn-out verschijnselen en tegen overspannenheid aanzitten. In plaats van de focus te leggen op de buitenkant, werk ik met coachees aan hun binnenkant; hun ‘binnenplaats’ zodat ze weer lekker in hun vel zitten, rust ervaren en kunnen genieten van het leven.

Nuchter, no-nonsense en met beide benen op de grond

Ik ben als coach doelgericht en oplossingsgericht. Samen met een coachee stel ik een concreet doel en dan gaan we, en dan vooral de coachee, aan de slag. Van klanten krijg ik vaak terug dat ze me waarderen om mijn humor en zelfspot. Daarnaast vinden zij dat ik ‘warm’, geduldig en respectvol ben, maar ook, waar nodig direct, spiegelend en soms provocerend. Ikzelf typeer mijzelf gewoon als no- nonsense, met beide benen op de grond en met Drentse nuchterheid.